Algemeen

Hoewel de Drive de inhoud van deze website met grote zorg samenstelt, kan het voorkomen dat u onvolledige of onjuiste informatie aantreft. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. De Drive kan evenmin aansprakelijk worden gesteld voor schade die is opgelopen door de aangeboden informatie.

Websites van derden

Op de website van de Drive staan links die verwijzen naar websites die niet onder het domein van de Drive vallen. Op de inhoud van deze pagina's heeft de Drive geen invloed. Wij aanvaarden daarom geen enkele aansprakelijkheid voor de aldaar aangeboden informatie. 
De Drive behoudt zich het recht voor de website naar eigen inzicht en op ieder door haar gewenst moment te veranderen. De Drive besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde content. De website wordt dan ook door de Drive regelmatig, in ieder geval jaarlijks, gecontroleerd op de betrouwbaarheid van informatie.
Ondanks de zorg waarmee deze website is samengesteld is het niet uitgesloten dat de informatie op enig moment, als gevolg van actuele ontwikkelingen of veranderende inzichten, moet worden herzien.

Heeft u behoefte aan aanvullende informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Vul hier het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact opnemen