Heb jij genoeg energie om te doen wat je graag wilt of moet doen? Ben jij vitaal en voel je je in balans?


Wat houdt het programma in?

Met het programma YOUR Lifestyle krijg je helder welke elementen in je dagelijkse routine het gevoel van vitaliteit en optimale gezondheid in de weg staan. Het 'YOUR Lifestyle' programma is informatief en praktisch. Je gaat direct aan de slag met de onderdelen voeding, inspanning, ontspanning en mindset. Je leert waar jezelf stappen kunt maken, zodat je je weer fit en energiek gaat voelen!


Het YOUR lifstyle programma bestaat uit 6 clinics

Clinic 1: Hoe vitaal ben je nu, op dit moment?

Middels een uitgebreide vitaliteitscheck, vragen en oefeningen krijg je helder hoe het nu met je is. Vanaf dit startpunt kunnen we doelen stellen, zodat je het optimale uit het programma kunt halen. Bewustwording is de eerste stap...

Clinic 2: Energie door wat je eet
Er wordt wel gezegd; Je bent wat je eet! Wat ben jij dan? Ben jij je bewust van wat je eet? Zorg jij de hele dag voor voeding of voor vulling? Voeding is hot tegenwoordig. En dat is niet voor niets. Steeds duidelijker wordt welke invloed voeding heeft op je fysieke en mentale welbevinden.
Na deze clinic heb je een plan in handen waarmee jij de eerste stappen zet naar meer energie door wat je eet.

Clinic 3: Bewegen; gezond voor lichaam en geest
We bewegen tegenwoordig veel te weinig. Waarom is bewegen nu zo belangrijk en op welke manieren kun jij met plezier aan voldoende beweging komen? En welke vorm van beweging is goed voor jou?

Clinic 4: Ontspanning, wat is dit en hoe doe je dit?
'Druk' is hip, maar word jij er ook blij van? Wanneer je weet wat spanning en ontspanning doen voor je lichaam en geest is de eerste stap naar meer ontspanning gezet.
Deze clinic kom je heel ontspannen uit, inclusief een persoonlijk plan om meer ontspanning te gaan ervaren in je dagelijks leven.

Clinic 5: Positief in het leven, de kracht van je mindset
Word jij iedere dag wakker met een glimlach, met zin in de dag die voor je ligt? Je hebt niet altijd invloed op wat er gebeurt in je leven, maar wel op hoe jij er mee omgaat. Hoe en wat je denkt heeft zoveel invloed op hoe jij je voelt en de keuzes die je maakt.
Leer welke mogelijkheden je hebt om je gedachten om te kunnen buigen om meer positiviteit te ervaren in je leven.

Clinic 6: Hoe word dit alles je YOUR Lifestyle?
In deze clinic blikken we terug op het begin van het programma. Waar stond je toen en welke stapjes of stappen heb je sindsdien gemaakt? Hoe maak je al het geleerde tot "YOUR Lifestyle"?
Onze enthousiaste en kundige professionals helpen jou op weg in deze afsluitende clinic.

Data & kosten

Op dit moment loopt het YOUR lifestyle programma. Wanneer er nieuwe groepen gaan starten is nog niet bekend.

Neem contact met ons op om op de hoogte te blijven.

De kosten voor deelname bedragen €149,95 voor het gehele programma.

Deelnemen? Bel naar de Shop (023 - 200 1700) of stuur een e-mail naar dedrive@dezorgspecialist.nl. Uiteraard ben je ook welkom in onze shop!