De Drive inspireert iedereen die zich energiek en fit wil voelen. We doen dit door inspirerende lezingen, programma's en workshops te verzorgen op het gebied van VoedingInspanningOntspanning en Mindset. Daarnaast kun je in onze shop terecht voor de nieuwste producten op het gebied van gezondheid en vitaliteit.

Jij staat centraal!

Doordat we aandacht besteden aan jouw persoonlijke wensen, behoeftes én mogelijkheden op gebied van Vitaliteit krijg je ondersteuning waar je echt iets mee kunt. Dankzij onze persoonlijke aanpak weet jij wat er voor jou nodig is om met meer energie door het leven te gaan.

Startpunt

Wil jij aan de slag met het verbeteren van jouw vitaliteit? We adviseren je te starten met de vitaliteitscheck, zodat je inzicht krijgt in jouw eigen gezondheid. De test bestaat uit een vragenlijst en een aantal metingen (bloeddruk, gewicht, lengte en BMI).


Vanaf dit punt bepaal jij hoe je verder wilt en welke doelen je stelt. Met behulp van onze programma's en een persoonlijke coach haal je het optimale uit jezelf.